Profesionalni proizvodi Italijanskih proizvodjača


• AVIT D.O.O. je generalni distributer i uvoznik renomiranih italijanskih proizvođača regulacione opreme ITALTECNICA i MAC3
• AVIT D.O.O. vrši veleprodaju i maloprodaju regulacione opreme proizvođača ITALTECNICA i MAC3

Dalje

ITALTECNICA Regulaciona tehnika


• ITALTECNICA je lider u proizvodnji uređaja za regulaciju i kontrolu pumpi. Tržištu nudi elektronske i elektromehaničke proizvode odličnog kvaliteta koji su posebno razvijeni za hidrauliku i regulacionu tehniku.
• AVIT D.O.O. je distributer i uvoznik renomiranog italijanskog proizvođača regulacione opreme ITALTECNICA
• AVIT D.O.O. vrši veleprodaju i maloprodaju regulacione opreme proizvođača ITALTECNICA


• Preuzmite ovde:

Dalje

MAC 3 Plovak prekidači


• Plovak prekidači dozvoljavaju automatsko pokretanje i zaustavljanje električnih uređaja (obično pumpi, ali takođe električnih kontrolnih ventila, alarma itd.) kada je dostignut određeni nivo. Veoma su pouzdani zahvaljujući naizmeničnoj sklopki smeštenoj unutar tela plovka.


• Preuzmite ovde:

Dalje

MAC 3 Regulaciona tehnika


• MAC3 je lider u proizvodnji plutajućih (plovak) prekidača. Tržištu nudi elektronske i elektromehaničke proizvode odličnog kvaliteta koji su posebno razvijeni za hidrauliku i regulacionu tehniku.
• AVIT D.O.O. je distributer i uvoznik renomiranog italijanskog proizvođača regulacione opreme MAC3
• AVIT D.O.O. vrši veleprodaju i maloprodaju regulacione opreme proizvođača MAC3


• Preuzmite ovde:

Dalje

Senzori strujanja

Elektronski uređaji napravljeni da automatizuju početak i prestanak rada električne pumpe. Kada pritisak spadne ili se protok u cevovodu prekine – odnosno, otvaranjem ili zatvaranjem slavina – automatski upravljaju početkom i prestankom rada pumpe. Imaju zaštitnu funkciju: zaustavljaju pumpu prilikom rada na suvo, isključuju pumpu kada nestane vode. Zamenjuju u potpunosti uobičajne vodene sisteme koji se sastoje od vazdušnih sklopki i kompenzacionih posuda.

Dalje

Hidroforske posude

Hidroforske posude, na lageru i spremne za isporuku. Dostupne zapremine - kapaciteti: 18L vertikalna, 24L horizontalna, 50L horizontalna i vertikalna, 60L horizontalna i vertikalna, 100L vertikalna, 200L vertikalna i 300L vertikalna.

Dalje

Presostati

Presostati automatski upravljaju startovanjem i zaustavljanjem električne pumpe uz pomoć početnog pritiska i razlike pritiska. Fabrička podešavanja pritiska mogu biti promenjena preko unutrašnjeg zavrtnja. Na minimalnoj vrednosti početnog pritiska, električni kontakti se zatvaraju i pokreće se pumpa. Na maksimalnoj vrednosti početnog pritiska električni kontakti se otvaraju i pumpa se zaustavlja. Ugrađuje se direktno na cevovod preko ženskog ulaza 1/4''.

Dalje

SEQUENCER - automat za upravljanje pumpi

Ovaj uređaj, zahvaljujući presostatima smeštenim u kolo, dozvoljava kontrolu i inverziju 2 pumpe u sistemu. Sistem zavisi od nivoa vode, ovo je automat koji sprečava rad u slučaju nestanka vode. Moguće je ugraditi i drugi presostat (sigurnosni presostat) koji dozvoljava obema pumpama da rade kada jedna nije dovoljna za održavanje pritiska u sistemu.

Dalje

Automatski sistem za korišćenje kišnice

U domaćinstvima oko 50% dnevnih potreba vode se može zameniti kišnicom. Kišnica, zbog svojih karakteristika, je najpogodnija za zalivanje i pranje odeće. MWRC je uređaj koji dozvoljava automatsku kontrolu korišćenja kišnice, sa mesta odakle dolazi iz vodovoda, kada voda za piće nije neophodna. Uređaj takođe proverava da li su cisterne koje skupljaju kišnicu na odgovarajućem potrebnom nivou i automatski se prebacuje na vodovod ako je nivo vode mali ili nema vode uopšte.

Dalje

Plovak prekidači

Plovak prekidač koji dozvoljava automatsko pokretanje i zaustavljanje električnih uređaja (obično pumpi, ali takođe električnih kontrolnih ventila, alarma itd.) kada je dostignut određeni nivo. Veoma je pouzdan zahvaljujući naizmeničnoj sklopki. Ovo je najčešće korišćen plovak prekidač za automatizaciju pumpi i korišćen je takođe direktno i od strane proizvođača pumpi.

Dalje


AVIT d.o.o.  •   Novosadski put 62, 21203 Veternik
Tel: +381 21 64-10-160  •  +381 21 820-416  •  381 21 820-681  •  Fax: +381 21 64-10-159


AVIT d.o.o.  •   Bulevar Arsenija Čarnojevića 70, 11070 Novi Beograd
Tel/Fax: +381 11 3122-559


Sva prava zadržana. Tehnički podaci, slike i crteži objavljeni na našim stranicama su isključivo informativnog karaktera. Slike na sajtu su ilustracije. O tačnim podacima se možete informisati kod naših inženjera. Zadržavamo pravo promene podataka.

Copyright © 2010 Avit d.o.o.